ופל שוקולד הוא ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-10 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 411 קלוריות. תמורת 71 סנט למנה, מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו וופל :: וופל תפוח קרמל מלוח, עוגיות וופל שוקולד ועוגיות וופל שוקולד.
הוראות
1
מחממים מגהץ וופל לפי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
2
בקערה בינונית טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה. בקערה נוספת טורפים יחד את הביצים והחמאה המומסת והוניל, ולאחר מכן מוסיפים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פפריקה
אבקת קקאו
3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז
48 קיסמים עגולים
לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט
1 1/8 ג. סוכר לבן
32 מרשמלו גדולים, חצויים
תמצית וניל שקופה נוספת
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
תמצית וניל שקופה נוספת
3
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבוש ומערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס רק עד לאיחוד. מניחים למנוחה של 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי שוקולד או וניל
4
מצקת את הכמות המומלצת של בלילת הוופל על מרכז המגהץ. סוגרים את החלק העליון של הברזל ומבשלים עד שהוופל קריספי משני הצדדים ונשלף בקלות מהברזל.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מגישים מיד או שומרים חמים בתנור 200 מעלות F עד להגשה.