חזיר צלוי עם אפונה שמנת
חזיר צלוי עם אפונה שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת חרדל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר עם כרוב מטוגן, פולנטה מוקרמת ומחבת, צלי חזיר מתבשל לאט עם רוטב חרדל שמנת, ו בשר חזיר בסירלוין בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת.
הוראות
מערבבים 2 כפות סוכר חום, 2 כפיות כל אבקת חרדל ואבקת צ ' ילה, 1 כף מלח 1/4 כפית פלפל בקערה.
שים את החזיר על צלחת, לטפוח יבש לשפשף בכל רחבי עם תערובת התבלינים. להכניס למקרר, לחשוף, לפחות 4 שעות או לילה.
לטאטא את הנותרים 2 כפיות סוכר חום, 1 כפית כל אבקת חרדל ואבקת צ ' ילה, רוטב ווסטרשייר, חומץ, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה; להפריש עבור צחצוח.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לשטוף את החזיר ולייבש טפיחה. אם תרצה, לקשור חוט מטבח סביב החזיר בכמה מקומות כדי לעזור לו לשמור על צורתו.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את החזיר, שומן בצד למטה, ולצרוב עד הזהב, על 5 דקות. המשך לבשל, להסתובב, עד הזהב בכל רחבי, על 5 דקות יותר.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת, לצד השומן למעלה, וצולים 30 דקות.
מברשת עם שלושה רבעים של תערובת חומץ; להמשיך צלייה עד מדחום מוכנס למרכז רושם 145 מעלות F, 15 עד 20 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך מברשת עם תערובת חומץ הנותרים.
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, להפוך את האפונה: להביא 6 כוסות מים, סוכר מגורען 1/4 מלח כפית לרתיחה בסיר.
מוסיפים את האפונה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות לאפונה טרייה או 3 עד 4 דקות לקפוא.
ניקוז, להעביר לקערה ולשמור חם.
מוסיפים את השמנת למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מקציפים בחמאה, ואז מוסיפים לאפונה וזורקים.
מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.