קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

חזיר צלוי עם אפונה שמנת

חזיר צלוי עם אפונה שמנת
חזיר צלוי עם אפונה שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת חרדל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר עם כרוב מטוגן, פולנטה מוקרמת ומחבת, צלי חזיר מתבשל לאט עם רוטב חרדל שמנת, ו בשר חזיר בסירלוין בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת.

הוראות

1
מערבבים 2 כפות סוכר חום, 2 כפיות כל אבקת חרדל ואבקת צ ' ילה, 1 כף מלח 1/4 כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
סוכר חוםסוכר חום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שים את החזיר על צלחת, לטפוח יבש לשפשף בכל רחבי עם תערובת התבלינים. להכניס למקרר, לחשוף, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
לטאטא את הנותרים 2 כפיות סוכר חום, 1 כפית כל אבקת חרדל ואבקת צ ' ילה, רוטב ווסטרשייר, חומץ, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה; להפריש עבור צחצוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אבקת חרדלאבקת חרדל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לשטוף את החזיר ולייבש טפיחה. אם תרצה, לקשור חוט מטבח סביב החזיר בכמה מקומות כדי לעזור לו לשמור על צורתו.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
תנורתנור
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את החזיר, שומן בצד למטה, ולצרוב עד הזהב, על 5 דקות. המשך לבשל, להסתובב, עד הזהב בכל רחבי, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
7
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת, לצד השומן למעלה, וצולים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מברשת עם שלושה רבעים של תערובת חומץ; להמשיך צלייה עד מדחום מוכנס למרכז רושם 145 מעלות F, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
9
העברה ללוח חיתוך מברשת עם תערובת חומץ הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
11
בינתיים, להפוך את האפונה: להביא 6 כוסות מים, סוכר מגורען 1/4 מלח כפית לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיםמים
אפונהאפונה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מוסיפים את האפונה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות לאפונה טרייה או 3 עד 4 דקות לקפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
13
ניקוז, להעביר לקערה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים את השמנת למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מקציפים בחמאה, ואז מוסיפים לאפונה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
17
מגישים עם החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
18
צילום: Con Poulos

מרכיבים

1קילוגרםירך חזיר ללא עצמות (עם שכבת שומן ללא פגע)ירך חזיר ללא עצמות (עם שכבת שומן ללא פגע)3(יכול להיות או להרחיק)אבקת צ'ילה קלהאבקת צ'ילה קלה2(חוֹרֶף)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה טרייה מופגזת (מ 4 עד 5 קילו תרמילי אפונה) או אפונה קפואהאפונה טרייה מופגזת (מ 4 עד 5 קילו תרמילי אפונה) או אפונה קפואה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי3(יכול להיות או להרחיק)אבקת חרדלאבקת חרדל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חומץ לבןחומץ לבן11 קילו קישואים,רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר