וופל שוקולד עם דובדבנים עלומים
וופל שוקולד עם דובדבנים עלומים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 644 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, מיץ לימון, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דובדבנים שלוקים, דובדבנים שלוקים עם ריקוטה, ו דובדבנים שלוקים ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים דובדבנים, 1/2 כוס סוכר מגורען, מיץ תפוזים, מיץ לימון, שעועית וניל עד דובדבנים עסיסיים וסוכר הוא מומס, 3 דקות. התאם חום כדי לשמור על מבשלים; מערבבים מדי פעם עד דובדבנים רכים, כ 10 דקות.
הסר מהחום; אם לפצות עד 2 ימים קדימה, לכסות ולצנן (לחמם לפני ההגשה).
בינתיים, בקערה עם מיקסר על מהירות נמוכה, הכה mascarpone, שמנת, וניל, ו 2 כפות סוכר מגורען עד פסגות רכות טופס. מכסים ומצוננים עד 2 ימים (במידת הצורך, להקציף כדי להתעבות לפני ההגשה).
בקערה אחרת, מערבבים 1/4 כוס סוכר מגורען והקמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח. בקערה, להכות ביצה להתמזג עם חלב וחמאה. מערבבים לתוך תערובת קמח עד לחלח באופן שווה.
הפוך ברזל ופל לחום גבוה; לרסס את שני הצדדים בקלילות עם תרסיס שמן בישול. כאשר חם, להוסיף על 1 1/4 הבלילה כוסות; ברזל סגור ומבשל עד ופל משחי היטב, על 9 דקות.
הסר ופל; להתחמם על תבנית אפייה בתנור 200 עד 15 דקות. חזור לבשל וופלים שנותרו.
מניחים ופל על כל אחד 6 צלחות קינוח; מפזרים אבקת סוכר. למעלה עם דובדבנים ומיץ (להשליך שעועית וניל), ואז קרם mascarpone.