וופל שיבולת שועל של קישואים
. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיבולת שועל אגוז וופלים, שיבולת שועל וופלים אוכמניות, ו שיבולת שועל-וופלים דבש.
הוראות
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
מערבבים חלב, קישואים, ביצים וחמאה בקערה עד מעורבב באופן שווה.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סוכר חום, מלח וקינמון בקערה אחרת; מערבבים בהדרגה תערובת קמח לתוך תערובת קישואים.
מצקת הבלילה לתוך מחומם מראש וופל ברזל. מבשלים עד הוופלים הם זהב פריך, על 5 דקות.