הוופלים הבלגיים הם אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 516 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, גלידה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו וופלים בלגיים, וופלים בלגיים, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מכשיר להכנת ואפלים. בקערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים יבשים. הפוך באר במרכז ולהוסיף את חלב החמאה, חלב, ביצים, חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
קערה
2
מערבבים יחד רק עד בשילוב (לא לערבב את הבלילה!). הבלילה צריכה להיראות קצת גבשושית.
3
לרסס את וופל ברזל עם תרסיס ירקות nonstick.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
4
יוצקים 1/2 כוס הבלילה או את הסכום המומלץ על ידי יצרנית ופל ברזל על ופל ברזל; אופים לפי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
תנור
5
ואפלים מוגמרים אבק עם סוכר ממתקים העליון עם פירות יער טריים, קצפת, או גלידה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קצפת
גלידה
פירות יער
6
מגישים חם מחוץ למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בקערה מקוררת, מקציפים את השמנת עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיף את הסוכר ואת maraschino. שוט לפסגות רכות, רכות, על 2 דקות.