וופלים דלעת עם סירופ מייפל-אגוז
וופל דלעת עם סירופ מייפל-אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 415 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, אבקת סוכר, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו וופלים דלעת עם סירופ מייפל תפוחים, וופלים דלעת עם תפוחים אגוז מייפל, ו סירופ מייפל-ביצים עלומות וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים (דרך ציפורן) בקערה גדולה.
לטאטא יחד הבא 6 מרכיבים (באמצעות שמן) בקערה בינונית. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים; להוסיף תערובת רטובה. מערבבים רק עד לח.
מחממים ופל ברזל, ומעילים אותו עם ספריי בישול.
הוסף כ 1/2 גביע הבלילה, ולהפיץ אותו לקצוות; לבשל עד מהביל מפסיק. חזור עם הבלילה שנותרה, הגדרת וופלים בצד עד שכולם מבושלים.
מניחים על גיליונות אפייה בתנור במשך 5 דקות לפריך.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף אגוזי מלך; לטגן 3 דקות או עד קלוי קלוי.
מוסיפים את סירופ מייפל; מבשלים 2 דקות. וופלים עם אבקת סוכר, אם תרצה.