Vanillan ו חזיר פלפל שחור Loin נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 525 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, סלריאק, ירך חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-35 דקות. נסו כריכי חזיר עם פלפל לימון עם איולי אפרסק, ירך חזיר צלוי עם שעועית שחורה וסלט בטטה, ו חזיר ללא עצמות ... צלי עם רוטב אפרסק-מוסקטו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למלח: בסיר גדול, לשלב את המים, שעועית וניל וזרעים, מקלות קינמון, ציפורן, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הסוכר והמלח; מערבבים כדי להתמוסס. כבה את החום, ולאחר מכן להתקרר לטמפרטורת החדר (זה יכול לקחת שעה בערך; לשים אותו במקרר כדי לזרז את התהליך. לחלופין, אתה יכול להרתיח רק 4 כוסות מים ולאחר מכן להוסיף 5 כוסות של קוביות קרח).
מרכיבים שתצטרך
4
כאשר מגניב, לשפוך את תמיסת brining לתוך מיכל גדול מספיק עבור חזיר הפתרון, כגון מחבת קלייה אלומיניום חד פעמי. מכסים ומקררים בין לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
6
תוציא את החזיר מהמלח ותתייבש עם מגבות נייר. מחממים את השמן במחבת גדולה, חסינת נשימה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את החזיר למחבת וחומים מכל הצדדים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר לצלחת.
9
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת ומפחיתים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את התפוחים והסלריאק. מתבלים במלח ובטחון עד לחום זהוב. Deglaze עם חומץ סיידר כוס 1, גירוד כל חתיכות חומות. מערבבים בסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
11
נסטלו את בשר החזיר בתוך התפוחים והסלריאק ושופכים מספיק סיידר למחבת כדי לשמור על דברים מלהישרף בתחתית המחבת, על 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
12
תעביר את המחבת לתנור. צלוי עד מדחום בשר מוכנס במרכז הירך קורא 145 מעלות F, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף (חזיר ימשיך לבשל כפי שהוא נח).
מרכיבים שתצטרך
14
בינתיים, להחזיר את המחבת לתנור על אש בינונית. סיים את הרוטב על ידי הוספת סיידר יותר אם המחבת יבשה מדי. מערבבים את החמאה הנותרת ואת וניל ופלפל שחור. טעם לתיבול ולהתאים מחדש, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
15
חותכים את החזיר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מסדרים על המגש עם התפוחים והסלריאק.