וניל לבן שוקולד Panna קוטה עם תותים
אם יש לכם תרמיל וניל, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת וניל עם תותים בלסמיים, וניל פנה קוטה עם שוקולד גנאש, ו שוקולד panna קוטה עם גלידה vanillan וסירופ תות.
הוראות
שים את הקרם, חלב ותרמיל וניל (כולו) לסיר. 2
חום על חום נמוך מאוד עד כמעט מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. 3
שים את יריעות הג ' לטין במים להשרות. 4
מוסיפים את הסוכר לתערובת הקרם החם ומערבבים עד מומסים לחלוטין. 5
הסר את תרמיל וניל ולאחר מכן להוסיף את השוקולד ומערבבים עד נמס. 6
מוסיפים את הג ' לטין לתערובת ומערבבים.7
הסר מהחום וודא שהתערובת חלקה לחלוטין.8 מגניב, ואז לשפוך לתוך ramekins.9 להשאיר במקרר להגדיר במשך כ 4 שעות.10 אם אתה רוצה, לשחרר את קוטה פאנה מתוך ramekins על ידי הצבת אותם במים חמים במשך כמה רגעים ואז פונים על צלחת. 11 אני מוצא את הטעם הוא הטוב ביותר אם אתה מסיר את קוטה פאנה מהמקרר על 10 דקות לפני הצורך.
מגישים עם תותים טריים קצוצים.