קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

וניל לבן שוקולד Panna קוטה עם תותים

וניל לבן שוקולד Panna קוטה עם תותים
אם יש לכם תרמיל וניל, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת וניל עם תותים בלסמיים, וניל פנה קוטה עם שוקולד גנאש, ו שוקולד panna קוטה עם גלידה vanillan וסירופ תות.

הוראות

1
שים את הקרם, חלב ותרמיל וניל (כולו) לסיר. 2
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חום על חום נמוך מאוד עד כמעט מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. 3
3
שים את יריעות הג ' לטין במים להשרות. 4
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים את הסוכר לתערובת הקרם החם ומערבבים עד מומסים לחלוטין. 5
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
הסר את תרמיל וניל ולאחר מכן להוסיף את השוקולד ומערבבים עד נמס. 6
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מוסיפים את הג ' לטין לתערובת ומערבבים.7
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
7
הסר מהחום וודא שהתערובת חלקה לחלוטין.8 מגניב, ואז לשפוך לתוך ramekins.9 להשאיר במקרר להגדיר במשך כ 4 שעות.10 אם אתה רוצה, לשחרר את קוטה פאנה מתוך ramekins על ידי הצבת אותם במים חמים במשך כמה רגעים ואז פונים על צלחת. 11 אני מוצא את הטעם הוא הטוב ביותר אם אתה מסיר את קוטה פאנה מהמקרר על 10 דקות לפני הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מגישים עם תותים טריים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה