אם יש לך ביצים, קמח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: ופל בסיסי, וופל::: וופל תפוח מסוכר, ו ופל:: ופל אוכמניות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים וופל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
3
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמחים, הסודה, אבקת אפייה, מלח וסוכר. בקערה אחרת מכים יחד ביצים וחמאה מומסת, ואז מוסיפים את חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבש ומערבבים עד לשלב. אפשר לנוח במשך 5 דקות.
5
מצקת את הכמות המומלצת של הבלילה וופל על הברזל על פי המלצות היצרן. סגור את ראש הברזל ומבשל עד הוופל הוא זהוב משני הצדדים והוא מוסר בקלות מברזל.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
6
מגישים מיד או להתחמם בתנור 200 מעלות F עד מוכן לשרת.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.