ורמיצ'לי מטוגן ובצל ירוק
Vermicelli מטוגן בצל ירוק הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 592 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ורמיצ'לי מטוגן ובצל ירוק, שעועית ירוקה עם שקדים ובצל מטוגן, ו מערבבים שעועית ירוקה מטוגנת עם זנגביל ובצל.
הוראות
מבשלים ורמיצ ' לי במים מלוחים לאל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית כתית מעולה וחמאה עם שום מעל חום בינוני ומבשלים שום עד שהוא מתחיל להתרכך, על 4 עד 5 דקות.
הסר שום ולהעלות חום. מטגנים את הבצל הירוק בשמן המנוסה במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פסטה מנוקזת היטב למחבת ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק את הפסטה בנדיבות עם בצל ירוק ושמן מתובל.
מניחים צלחת קטנה יותר מאשר המחבת למטה על ורמיצ ' לי ומשקל אותו עם כמה פחיות או מחבת כבדה.
תן לוורמיצ ' לי להשחים ולהתפזר קצת.
הסר את המחבת ואת הצלחת ולהפוך על מגש הגשה.