זחל רול
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלפפון חם, סאקה, רוטב אוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קטרפילר רול-סושי, קטרפילר קאפקייקס, ו קטרפילר קאפקייק.
הוראות
הפוך את רוטב kabayaki על ידי הוספת רוטב סויה, סאקה וסוכר למחבת קטנה ורתיחה עד שרוב הנוזל התאדה והתערובת עבה וסירופית.אתה תגלגל את הזחל שלך.
רול עם האורז בצד החיצוני, אז אתה צריך לכסות את makisu (מחצלת במבוק) עם ניילון לעטוף כדי לשמור על האורז דבק. הכן קערה קטנה של מים לטבול את האצבעות שלך כדי לשמור על האורז מלהידבק אליהם.בזהירות לקפל nori שלך לשניים, אם nori הוא טרי, זה צריך בקלות לפצל במחצית לאורך הקפל ולעשות שני 3.75 אינץ 'x 8 חתיכות אינץ'. אם זה לא פיצול בקלות, להשתמש במספריים לחתוך את נורים לשניים.
הנח חתיכה אחת של נורי לתחתית המזרן. קל להרטיב את האצבעות עם מים, ולאחר מכן להוסיף כמות קטנה של אורז על nori.ודא שהאצבעות שלך לחות, ואז להשתמש בקצות האצבעות שלך כדי להפיץ בעדינות את האורז לקצוות של nori בשכבה דקה אפילו. אל תשתמש ביותר מדי לחץ, או שאתה בסופו של דבר מועך את גרגרי האורז יחד.הפוך את האורז ואת נורי על כך שהאורז פונה כלפי מטה ואת nori פונה כלפי מעלה.
מניחים כמה מלפפונים לאורך הקצה התחתון של nori, ואז העליון עם unagi.הכנס את האגודלים שלך מתחת לשטיח הבמבוק, ולאחר מכן השתמש בשאר האצבע כדי להחזיק את המילוי במקום.
מרדדים את המחצלת מעל המילוי.כאשר השטיח הגיע כל הדרך סביב רול, תצטרך להמשיך להתגלגל עם יד אחת, תוך שימוש השני כדי להרים את המחצלת מהדרך אז אתה לא מגלגל אותו לתוך הסושי שלך.ברגע הזחל
רול מגולגל באופן מלא, לתת את כל העניין חיבוק עם האצבעות שלך. זה ידחוס את האורז אשר יסייע למנוע ממנו להתפרק כאשר אתה חותך אותו.Splay פרוסות אבוקדו על רול לוודא כל פרוסה דקה של אבוקדו חופפת הבא.לעטוף את הגליל עם מחצלת במבוק שוב, ולתת לו חיבוק אחד יותר.
רול ללוח חיתוך ולהשתמש סכין חדה ארוכה (רצוי סכין סושי) כדי לחתוך את הגליל ל 8 חתיכות. התחל לחתוך את הגליל על ידי הצבת הקצה האחורי של הסכין על הגליל ומושך את הסכין כלפיך, באמצעות המשקל של הסכין לחתוך את הגליל. אם תלחץ למטה, תוכל לרסק את הגליל.צלחת רול, וטפטוף עם רוטב kabayaki. אתה יכול לקשט עם שני נבטים (אנטנות) וכמה זרעי שומשום אם אתה רוצה, אבל הם לא נחוצים. אני גם אוהב לאבק קצת אבקת סנשו למעלה.