קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זחל רול

זחל רול
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלפפון חם, סאקה, רוטב אוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קטרפילר רול-סושי, קטרפילר קאפקייקס, ו קטרפילר קאפקייק.

הוראות

1
ללא
2
הפוך את רוטב kabayaki על ידי הוספת רוטב סויה, סאקה וסוכר למחבת קטנה ורתיחה עד שרוב הנוזל התאדה והתערובת עבה וסירופית.אתה תגלגל את הזחל שלך.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
רול עם האורז בצד החיצוני, אז אתה צריך לכסות את makisu (מחצלת במבוק) עם ניילון לעטוף כדי לשמור על האורז דבק. הכן קערה קטנה של מים לטבול את האצבעות שלך כדי לשמור על האורז מלהידבק אליהם.בזהירות לקפל nori שלך לשניים, אם nori הוא טרי, זה צריך בקלות לפצל במחצית לאורך הקפל ולעשות שני 3.75 אינץ 'x 8 חתיכות אינץ'. אם זה לא פיצול בקלות, להשתמש במספריים לחתוך את נורים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מספריים מטבחמספריים מטבח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הנח חתיכה אחת של נורי לתחתית המזרן. קל להרטיב את האצבעות עם מים, ולאחר מכן להוסיף כמות קטנה של אורז על nori.ודא שהאצבעות שלך לחות, ואז להשתמש בקצות האצבעות שלך כדי להפיץ בעדינות את האורז לקצוות של nori בשכבה דקה אפילו. אל תשתמש ביותר מדי לחץ, או שאתה בסופו של דבר מועך את גרגרי האורז יחד.הפוך את האורז ואת נורי על כך שהאורז פונה כלפי מטה ואת nori פונה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מניחים כמה מלפפונים לאורך הקצה התחתון של nori, ואז העליון עם unagi.הכנס את האגודלים שלך מתחת לשטיח הבמבוק, ולאחר מכן השתמש בשאר האצבע כדי להחזיק את המילוי במקום.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נוריםנורים
6
מרדדים את המחצלת מעל המילוי.כאשר השטיח הגיע כל הדרך סביב רול, תצטרך להמשיך להתגלגל עם יד אחת, תוך שימוש השני כדי להרים את המחצלת מהדרך אז אתה לא מגלגל אותו לתוך הסושי שלך.ברגע הזחל
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
רול מגולגל באופן מלא, לתת את כל העניין חיבוק עם האצבעות שלך. זה ידחוס את האורז אשר יסייע למנוע ממנו להתפרק כאשר אתה חותך אותו.Splay פרוסות אבוקדו על רול לוודא כל פרוסה דקה של אבוקדו חופפת הבא.לעטוף את הגליל עם מחצלת במבוק שוב, ולתת לו חיבוק אחד יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
אפונה גויה®אפונה גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
העבר את הזחל המוגמר
9
רול ללוח חיתוך ולהשתמש סכין חדה ארוכה (רצוי סכין סושי) כדי לחתוך את הגליל ל 8 חתיכות. התחל לחתוך את הגליל על ידי הצבת הקצה האחורי של הסכין על הגליל ומושך את הסכין כלפיך, באמצעות המשקל של הסכין לחתוך את הגליל. אם תלחץ למטה, תוכל לרסק את הגליל.צלחת רול, וטפטוף עם רוטב kabayaki. אתה יכול לקשט עם שני נבטים (אנטנות) וכמה זרעי שומשום אם אתה רוצה, אבל הם לא נחוצים. אני גם אוהב לאבק קצת אבקת סנשו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
נבטיםנבטים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד