זיטי אפוי עם פסטו
זיטי אפוי עם פסטו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 625 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, פלפל טרי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו זיטי אפוי עם הודו ופסטו, פסטו ונקניק אפוי זיטי, ו זיטי עם Pantesco פסטו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן צלחת אפייה 8 על 8 אינץ'.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה במשך 7 דקות. זה יהיה מבושל חלקית.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז שוב ביסודיות.
בסיר בינוני, חום 1/2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות, המלח ועלה דפנה. להביא רתיחה מעל חום מתון ומבשלים עד עבה מאוד, על 10 דקות. מערבבים 1/4 כפית של הפלפל.
בקערה קטנה, לשלב את ריקוטה, 1 כוס המוצרלה, כמחצית פרמזן, פסטו, ואת שאר 1/4 פלפל כפית.
שים חצי פסטה מבושל לתוך צלחת אפייה מוכנה העליון עם כשליש רוטב עגבניות.
מורחים את תערובת ריקוטה על הרוטב בשכבה אפילו. מכסים עם שאר הפסטה ולאחר מכן את הרוטב שנותר. למעלה עם המוצרלה 1/2 כוס הנותרים ופרמזן הנותרים.
טפטוף עם הנותרים 1/2 שמן כפות.
אופים עד מבעבע, כ -30 דקות.
בואו לשבת 10 דקות לפני חיתוך.
המלצת יין: זה מאכל בטעם נועז צריך יין אדום כפרי כדי לעמוד בו. סאליס סלנטינו מדרום איטליה או קורביירים או Cahors מצרפת ישרת היטב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין