קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

זיטי עם חזיר Escarole ברוטב טימין שמנת

זיטי עם חזיר Escarole ברוטב טימין שמנת
זיטי עם חזיר Escarole ברוטב טימין שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמן בישול, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו זיטי אפוי טאקו עם רוטב אבוקדו שמנת, צלעות חזיר טימין לימון שמנת, ו צלעות חזיר ברוטב טימין פאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החזיר לפרוסות 1/2 אינץ ' ולשטח אותם עם העקב של היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מפזרים את החזיר עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש מתונה. מבשלים את החזיר, בשתי קבוצות במידת הצורך, עד בקושי נעשה, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את החזיר מהמחבת, תן לו לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באותו מחבת, מחממים את שארית 1 כף השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את escarole, שאלוט, 1/4 כפית מלח, ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב עד wilts escarole, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את המרק ואת הקורנית ומבשלים עד מרק מצטמצם 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
להקציף את החרדל, שמנת, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח; להביא רק כדי מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיף את החזיר וכל מיצים שנצברו לרוטב, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לנקז ולזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
המלצת יין: ריזלינג יבש מאזור אלזס בצרפת עושה שותף מושלם עבור חזיר ועומד היטב על החרדל כאן.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג יבשריזלינג יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.