זיטי עם חזיר Escarole ברוטב טימין שמנת
זיטי עם חזיר Escarole ברוטב טימין שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמן בישול, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו זיטי אפוי טאקו עם רוטב אבוקדו שמנת, צלעות חזיר טימין לימון שמנת, ו צלעות חזיר ברוטב טימין פאן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החזיר לפרוסות 1/2 אינץ ' ולשטח אותם עם העקב של היד שלך.
מפזרים את החזיר עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש מתונה. מבשלים את החזיר, בשתי קבוצות במידת הצורך, עד בקושי נעשה, על 1 דקה לכל צד.
הסר את החזיר מהמחבת, תן לו לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך לרצועות דקות.
באותו מחבת, מחממים את שארית 1 כף השמן על חום מתון.
מוסיפים את escarole, שאלוט, 1/4 כפית מלח, ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב עד wilts escarole, על 1 דקה.
מוסיפים את המרק ואת הקורנית ומבשלים עד מרק מצטמצם 1/4 כוס, על 3 דקות.
להקציף את החרדל, שמנת, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח; להביא רק כדי מבשלים.
מוסיף את החזיר וכל מיצים שנצברו לרוטב, ולהסיר מהחום.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
המלצת יין: ריזלינג יבש מאזור אלזס בצרפת עושה שותף מושלם עבור חזיר ועומד היטב על החרדל כאן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.