קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים

זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים
זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, מלח, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: שכבות ארוחת בוקר עם פטריות, בצל מקורמל, גבינת עיזים וטימין, פטריות פורטובלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל, ו מנגל פורטובלו גבינה בגריל עם בצל מקורמל.

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 2 כפות מהשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית המלח והסוכר ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל שחום היטב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באותה מחבת ממיסים את יתרת 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הפטריות ו -1 / 4 כפית המלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים ושחומים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את הבצל השמור, הפטרוזיליה, 1/4 כפית המלח הנותרת והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הזיטי עד שזה עתה נעשה, בערך 13 דקות. שמרו 3/4 כוס ממי הפסטה ונקזו. זורקים את הזיטי ו -1 / 2 כוס ממי הפסטה השמורים עם תערובת הפטריות, יתרת 1 כף השמן, גבינת העיזים והפרמזן. אם הפסטה נראית יבשה, הוסיפו עוד ממי הפסטר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
זיטיזיטי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
המלצת יין: בעוד שהפטריות זקוקות ליין אדום, גבינת העיזים משתלבת בצורה הטובה ביותר עם יין שיש בו הרבה חומציות. פינו נואר מאורגון הוא בחירה אידיאלית עבור שניהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות