זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים
זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, מלח, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: שכבות ארוחת בוקר עם פטריות, בצל מקורמל, גבינת עיזים וטימין, פטריות פורטובלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל, ו מנגל פורטובלו גבינה בגריל עם בצל מקורמל.
הוראות
במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 2 כפות מהשמן על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית המלח והסוכר ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל שחום היטב, כ -20 דקות.
באותה מחבת ממיסים את יתרת 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות ו -1 / 4 כפית המלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים ושחומים, כ -8 דקות.
מוסיפים את הבצל השמור, הפטרוזיליה, 1/4 כפית המלח הנותרת והפלפל.
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הזיטי עד שזה עתה נעשה, בערך 13 דקות. שמרו 3/4 כוס ממי הפסטה ונקזו. זורקים את הזיטי ו -1 / 2 כוס ממי הפסטה השמורים עם תערובת הפטריות, יתרת 1 כף השמן, גבינת העיזים והפרמזן. אם הפסטה נראית יבשה, הוסיפו עוד ממי הפסטר השמורים.
המלצת יין: בעוד שהפטריות זקוקות ליין אדום, גבינת העיזים משתלבת בצורה הטובה ביותר עם יין שיש בו הרבה חומציות. פינו נואר מאורגון הוא בחירה אידיאלית עבור שניהם.