זיטי צלוי באש עם נקניק
זיטי צלוי באש עם נקניק לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 1.68$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -23 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 429 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פסטה שפופרת, רוטב ספגטי עגבניות ושום צלויות באש, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. עם ציון של 63% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , סלט קוביות קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש , ומרק טורטיה עוף עם עגבניות צלויות באש .
הוראות
בסיר גדול מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ומחזירים למחבת. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב הספגטי והנקניק; לחמם דרך.
מערבבים פנימה 1 כוס גבינת מוצרלה וגבינת קוטג'. מעל גבינת המוצרלה שנותרה. מכסים ומחממים על אש בינונית 2-5 דקות או עד שגבינת המוצרלה נמסה.