המתכון האיטלקי זיתים מטוגנים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתאבן זה יש 62 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. סעו לחנות וקחו זיתים מיובאים של גאטן, פטרוזיליה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו שומר מוקפץ עם עגבניות וזיתים, קישואים מוקפצים עם שקדים וזיתים, ו אספרגוס מוקפץ עם זיתים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים פטרוזיליה, בצל, פלפל אדום ושום בשמן על 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום רק מתחיל להיות חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים זיתים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד זיתים רכים ועורות מתחילים להתקמט.