קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

זיתים שחורים וירוקים מוקפצים: זית נרי ורדי

זיתים שחורים וירוקים מוקפצים: זית נרי ורדי
זיתים שחורים וירוקים מוקפצים: זית נרי ורדי הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מאוכלרשת דורש זיתים מלוחים, מלח,בצל ושום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 47%. מתכונים דומים: ברווז עם זיתים שחורים וריזוטו זית שחור, עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה, ו טפנד זית שחור קל (גם עם גרסת זית ירוקה!).

הוראות

1
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השום. מבשלים על אש גבוהה עד להזהבה, כ -2 דקות, ואז מוסיפים את הזיתים ומבשלים 3 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, ומדי פעם מתבשלים ברוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
(או או רגיל)(או או רגיל)