זמפון דואר פגיולי: נקניק ושעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון, 59 גרם שומן, ובסך הכל של 923 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית בורלוטי, בצל, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. נסו פסטאן פגיולי קון סלסיצ'ה (פסטאן ושעועית עם נקניק), פסטה פגיולי עם שעועית חמוציות וקייל, ו פסטאן אי פגיולי (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוציאים את הזמפון מהאמבטיה ושוטפים במים קרים. פט יבש.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
בקערה גדולה שלבו היטב את בשר החזיר, עור החזיר, הפרושוטו, הנקניקייה האיטלקית והתבלינים. מתבלים את פנים הזמפונה במלח ופלפל וממלאים בתערובת החזיר. באמצעות מחט וקצב גדולים?חוט, מסבך את הרגל. בסיר גדול מניחים את הזמפון עם מספיק מים לכיסוי בכמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
מלח ופלפל
פרושוטו
תבלינים
מים
בשר
חזיר
חם
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
קערה
סיר
3
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך 2 שעות.
4
בינתיים מרתיחים את השעועית הספוגה במים 1 שעה, עד שהם רכים אך עדיין מעט יציבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
5
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את השומן על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה 5 דקות, עד להזהבה. מערבבים פנימה את ציר העוף ורסק העגבניות ומבשלים על אש בינונית 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רסק עגבניות
בצל
7
מוסיפים את השעועית המרוקנת ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח פלפל ומניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שעועית
מלח
8
בסיום הזמפון מוציאים מהמים, מניחים לנוח 10 דקות, ואז פורסים לסיבובים בגודל 1/2 אינץ ' ומניחים על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
9
מזלפים חומץ בלסמי אמיתי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
12
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
13
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
14
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.