קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

זמפון פגיולי: נקניק ושעועית

זמפון פגיולי: נקניק ושעועית
זמפון דואר פגיולי: נקניק ושעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון, 59 גרם שומן, ובסך הכל של 923 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית בורלוטי, בצל, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. נסו פסטאן פגיולי קון סלסיצ'ה (פסטאן ושעועית עם נקניק), פסטה פגיולי עם שעועית חמוציות וקייל, ו פסטאן אי פגיולי (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים את הזמפון מהאמבטיה ושוטפים במים קרים. פט יבש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
בקערה גדולה שלבו היטב את בשר החזיר, עור החזיר, הפרושוטו, הנקניקייה האיטלקית והתבלינים. מתבלים את פנים הזמפונה במלח ופלפל וממלאים בתערובת החזיר. באמצעות מחט וקצב גדולים?חוט, מסבך את הרגל. בסיר גדול מניחים את הזמפון עם מספיק מים לכיסוי בכמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרושוטופרושוטו
תבליניםתבלינים
מיםמים
בשרבשר
חזירחזיר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קערהקערה
סירסיר
3
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך 2 שעות.
4
בינתיים מרתיחים את השעועית הספוגה במים 1 שעה, עד שהם רכים אך עדיין מעט יציבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
5
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את השומן על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה 5 דקות, עד להזהבה. מערבבים פנימה את ציר העוף ורסק העגבניות ומבשלים על אש בינונית 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רסק עגבניותרסק עגבניות
בצלבצל
7
מוסיפים את השעועית המרוקנת ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח פלפל ומניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מלחמלח
8
בסיום הזמפון מוציאים מהמים, מניחים לנוח 10 דקות, ואז פורסים לסיבובים בגודל 1/2 אינץ ' ומניחים על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
9
מזלפים חומץ בלסמי אמיתי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
12
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
13
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
14
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת