קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

זנגביל-רזה

זנגביל-רזה
ג'ינג'ר - רזה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 312 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך חלב חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו ביצה-רזה, פאי דלעת-רזה, ו פשטידת סיר עוף רזה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מרססים קלות תבנית עוגה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' עם תרסיס בישול. מרפדים את התבנית בקלף או בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מקציפים יחד את רסק התפוחים, החלב, המולסה והסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
מולסהמולסה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הקציפו את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הג ' ינג ' ר, הקינמון, המלח, הציפורן והפלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת המולסה לתערובת הקמח ומקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מביאים את המים והחמאה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את הנוזל החם לבלילה, ומקציפים עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים את העוגה במרכז התנור, עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מצננים את העוגה בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
10
חותכים ל -12 ריבועים ומגישים עם רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
11
מרפדים מסננת בבד גבינה או פילטר קפה ומניחים מעל קערה קטנה. מערבבים את היוגורט ומכניסים אותו למסננת. מניחים בצד בטמפרטורת החדר לניקוז ועיבוי, כ-30 דקות. מחק את הנוזל העודף. בקערה קטנה שלבו את היוגורט הסמיך עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
יוגורטיוגורט
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
קערהקערה
12
מגישים.
13
הגשה: 1 כף