קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

זעפרן וריזוטו שרימפס

זעפרן וריזוטו שרימפס
זעפרן וריזוטו שרימפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 461 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם שרימפס, חמאה, עגבניות שזיף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו זעפרן וריזוטו שרימפס, ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, ו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן שאינו מגיב, לחמם את הזעפרן והיין מעל חום מתון במשך 1 דקה. בסיר בינוני, להרתיח את קליפות שרימפס עם 6 1/2 כוסות מים על חום גבוה במשך 5 דקות. מסננים את המניה לתוך סיר בינוני; לשמור חם על חום נמוך בינוני. בסיר גדול שאינו מגיב, להמיס 1/2 כפות של החמאה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד אטום, על 3 דקות; להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מוסיפים את חמאת 1/2 כף הנותרים ואת הבצל למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הבצל הוא שקוף, על 2 דקות. מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את נוזל הזעפרן ומרתיחים אותו עד כמעט התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
5
הוסף 1 כוס של מלאי שרימפס חם או רק מספיק כדי ליצור רעלה דקה על האורז. מרתיחים בעדינות את האורז, ערבוב, עד הנוזל נספג. חזור על הליך זה, הוספת מלאי חם 1 כוס בכל פעם, עד שהוא משמש את כל האורז הוא רך אבל מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים את השרימפס ומבשלים רק כדי להתחמם. מקפלים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
הגישו מיד.