זעפרן וריזוטו שרימפס
זעפרן וריזוטו שרימפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 461 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם שרימפס, חמאה, עגבניות שזיף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו זעפרן וריזוטו שרימפס, ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, ו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן שאינו מגיב, לחמם את הזעפרן והיין מעל חום מתון במשך 1 דקה. בסיר בינוני, להרתיח את קליפות שרימפס עם 6 1/2 כוסות מים על חום גבוה במשך 5 דקות. מסננים את המניה לתוך סיר בינוני; לשמור חם על חום נמוך בינוני. בסיר גדול שאינו מגיב, להמיס 1/2 כפות של החמאה על חום גבוה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד אטום, על 3 דקות; להעביר לצלחת.
מוסיפים את חמאת 1/2 כף הנותרים ואת הבצל למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הבצל הוא שקוף, על 2 דקות. מערבבים את האורז.
מוסיפים את נוזל הזעפרן ומרתיחים אותו עד כמעט התאדה לחלוטין.
הוסף 1 כוס של מלאי שרימפס חם או רק מספיק כדי ליצור רעלה דקה על האורז. מרתיחים בעדינות את האורז, ערבוב, עד הנוזל נספג. חזור על הליך זה, הוספת מלאי חם 1 כוס בכל פעם, עד שהוא משמש את כל האורז הוא רך אבל מוצק.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים רק כדי להתחמם. מקפלים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.