זעתר Flatbreads עם מלפפון-סלט יוגורט
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אפונה תינוק, תרד תינוק, יוגורט חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט עגבניות ומלפפון עם פיתות לחם וזעתר, זעתר אפתה קערות עוף עם סלט מלפפון וקפיר רייטה, ו Flatbreads עם מלפפון Raita (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 ומניחים אבן פיצה על המדף התחתון כדי לחמם במשך 30 דקות. לחלופין, מניחים תבנית אפייה הפוכה בתנור.
על משטח עבודה מקומח קלות, לשטח את בצק הפיצה לשני סיבובים 9 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה; להעביר 2 קליפות פיצה מקומטת היטב או גליונות אפייה הפוכה.
תן לעמוד עד קצת עלה, 20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, לנבול את התרד עם 1 כף מים על חום גבוה.
מעבירים למסננת ולשטוף במים קרים. לסחוט את הנוזל לקצוץ את התרד; להעביר לקערה.
מוסיפים את האפונה ומחית קלות עם מזלג. מערבבים את המלפפון, פטרוזיליה, מנטה, שמיר ושום.
מוסיפים את היוגורט, מיץ לימון ו 2 כפות שמן זית ומערבבים לשלב. מקפלים את הרומיין ומתבלים במלח.
בקערה, משלבים את זעתר עם השמן הנותר וקמצוץ מלח נדיב.
לנער את קליפת פיצה כמה פעמים כדי לשחרר את הבצק. קמח אבק מתחת לכל האזורים שנדבקים.
מורחים את שמן זעתר על הבצק. להחליק את הסיבובים על האבן החמה ואופים במשך 10 דקות, עד זהב פריך.
מעבירים את הלחמים למשטח עבודה וחותכים לפלחים.