זעתר נפחים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו את זעתר, קמח, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו זיגוג זעתר, שפשוף זעתר טרי, ו קשיות זעתר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים לתוך הקערה של מערבל לעמוד ויוצקים 1 1/2 כוסות חם (11
בואו לעמוד עד שמרים הוא מתרכך, על 5 דקות.
הוסף 3 כף. שמן, קמח מחיטה מלאה, 2 3/4 כוסות קמח לכל המטרה, והמלח.
מערבבים עם וו בצק כדי להתמזג, ואז להכות על מהירות בינונית, בהדרגה להוסיף על 1/4 כוס יותר כל המטרה קמח עד הבצק הוא חלק, נמתח, ורק מעט דביק, 10 עד 12 דקות.
תן לעלות, מכוסה, במקום חם עד כפול, כ 45 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 500 ומניחים 2 סדינים אפייה גדולים בתנור לחימום.
אגרוף בצק למטה, ולאחר מכן לחלק לשניים, לעצב כל כדור חלק, ואבק עם קמח.
מרדדים את כל כדור על 12-ידי 14-in. גיליון אפייה קלף לתוך 12-in.- סגלגל ארוך. זין בצק עם מזלג בכ -2 ב. מרווחים.
מברשת בצק עם הנותרים 1/2 כף. שמן, ואז מפזרים עם 1/4 כוס zaatar. בזהירות להרים קלף עם בצק לסדינים אפייה חמים.
אופים עד לחמים הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות, החלפת עמדות מחבת באמצע אפייה. גלישת לחמים מגילה על מדפים קירור.
מגישים לחמים חמים או קרים, עם קערת שמן זית מתובלת בנדיבות עם זעתר להטבעה.