קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

זרים שטן מטוגן אורז

זרים שטן מטוגן אורז
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? שטן זר מטוגן אורז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. אם יש לכם תמרי, שעועית, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. . עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו Hangtown Fry של קולנוע זר, ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, ו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית המיובשת בקערה, ומכסים במים רותחים. בקערה קטנה יותר, מניחים את הפטרייה השחורה המגורסת ואת הפטריות השחורות המיובשות, ומכסים במים רותחים. אפשר את השעועית, פטריות שחורות ופטריות שחורות מיובשות להשרות עד rehydrated, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים 3 1/4 כוסות מים עם אורז בסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולתת לו להרתיח קשה במשך דקה אחת. מכסים במכסה, והופכים חום לנמוך. מבשלים נמוך במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום (מבלי להרים את המכסה).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תן לשבת, מכוסה, בזמן שאתה מכין את שאר הארוחה, או על 20 דקות. לא בכל עת להרים את המכסה.
4
במחבת שאינה מקל, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. לטרוף ביצים לייבש במקום נקודת השמנת. לזרוק אותם לתוך קערה, ולהמשיך לקצוץ אותם לחתיכות עם קצה של כף עץ. אתה לא צריך לרסק אותם, ללכת על חתיכות בערך בגודל של התמונה הממוזערת שלך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
קערהקערה
5
בקערה אחת, לשלב גזר, בצל, שום, וג ' ינג ' ר. בקערה אחרת, בצל ירוק ואפונה קפואה. עכשיו לנקז את כל המים את השעועית, פטריות ופטריות. הפוף אולי צריך קצת סיביות קשוחות הוסרו, והשאר לחתוך לטבעות רבע אינץ'. הפטריות צריכות רק חיתוך והפטריות פרוסות מראש אז אין דאגות שם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
טופוטופו
פטריותפטריות
גזרגזר
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים שעועית קורט ופטריות בקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
חום ווק על חום גבוה; בואו המתכת לקבל עישון חם, כדקה אחת.
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
8
מוסיפים שלוש כפות שמן צמחי. המתן כ -30 שניות, וקצה בקערת גזר, בצל, שום, וג ' ינג ' ר. מבשל, ערבוב לעתים קרובות. השום הולך חום הראשון כי יש לו את תכולת הסוכר הגבוהה ביותר, אז לפקוח עין על זה, ולהפוך את הלהבה למטה במידת הצורך. עצה בקולד שעועית, פטריות מגורסות, פטריות, ומבשלים ומערבבים במשך דקה אחת. עכשיו תראה לראות כי הלהבה שלך מוגדר למקסימום, ואת קצה בצל האביב ואת האפונה הקפואה. אתה לא צריך לבשל אותם, רק לאיים עליהם. שמור אותם נעו, ומערבבים את האורז. מערבבים את הביצים, ולאחר מכן מתבלים בכמויות נדיבות, נדיבות של תמרי ושמן שומשום, וכמה פיתולים של פלפל שחור טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פלפל שחורפלפל שחור
בצל אביבבצל אביב
שמן שומשוםשמן שומשום
טופוטופו
פטריותפטריות
גזרגזר
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
תמריתמרי
בצלבצל
סוכרסוכר
ביצהביצה
אפונהאפונה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה