זריקת פטריות ותרד
זריקת פטריות ותרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך תרד תינוק, יין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Portabella פטריות פסטה לזרוק, עוף-פטריות-אורז לזרוק, ו הטלת פנה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מסדרים 1/4 כוס צנוברים בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלוי וריחני.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים פטריות, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד חום זהוב ורוב הנוזל התאדה. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף עגבניות ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות. מערבבים ביין, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים פסטה חמה מבושלת ותרד. לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות או עד תרד הוא נבול. מערבבים במלח ופלפל.
מפזרים גבינת פרמזן וצנוברים קלויים.