חבילות עוף גביני
חבילות עוף גביני דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. אם יש לך גבינת צ'דר, קרקרים בטעם גבינה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חבילות עוף ואספרגוס גביני, חבילות תרד גבינה, ו אספרגוס גבינה חבילות רול סהר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את חזה העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/4 אינץ'. חזור עם חזה העוף האחר.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה, ומבשלים את הפטריות עד שהם מתחילים להשחים, כ -8 דקות. תניח בצד. מקציפים ביצה בקערה רדודה.
מניחים את פירורי קרקר בקערה רדודה אחרת.
בקערה, מערבבים יחד את הפטריות, גבינת שמנת, 1 כוס גבינת צ ' דר וגבינת פרמזן; מורחים את התערובת בנדיבות על העוף.
מגלגלים את חזה העוף, טובלים כל אחד לתוך ביצה מוכה, ומגלגלים את החבילות בפירורי קרקרים.
מניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את החבילות עם 1/4 הנותרים כוס גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל דרך, המילוי נמס, והפירורים בצבע חום זהוב, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של גליל צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).