חביתה מערבית האש בראון
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חביתת האש בראון המערבית יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 813 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש מעדניות עבות, פלפלים, בצל ופלפלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'דר, תרד ופלפל חביתת בייגל סנדוויץ' , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתת ירקות עמוסה .
הוראות
טורפים את הביצים בקערה גדולה עד לקבלת קצף.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה חסינת תנור נון-סטיק על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבשר חזיר, פלפלים, בצל, 1/4 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים ומתחילים להשחים, כ-6 דקות; להוסיף לקערה עם הביצים.
מחממים את הפטם מראש. מנגבים את המחבת ומחזירים לאש בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את האש בראון הקפוא בשכבה אחידה. מבשלים, מהדקים את האש בראון לתחתית ולמעלה בצד המחבת בעזרת מרית, עד להזהבה בתחתית, כ-6 דקות.
יוצקים את תערובת הביצים על האש ברונז.
מעבירים את המחבת לפטם; מבשלים עד להתייצבות חלקית, 3 עד 5 דקות.
מפזרים את הגבינה והכל מלבד כ-2 כפות בצל ירוק על הביצים. ממשיכים בצלייה עד שהגבינה נמסה והביצים מתייצבות, 2 עד 3 דקות נוספות.
משחררים את קצה החביתה בעזרת מרית קטנה. מחליקים על מגש ומקפלים לשניים.
חותכים לפלחים; למעלה עם בצל ירוק שמור.