קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

חביתה מערבית האש בראון

חביתה מערבית האש בראון
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חביתת האש בראון המערבית יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 813 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש מעדניות עבות, פלפלים, בצל ופלפלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'דר, תרד ופלפל חביתת בייגל סנדוויץ' , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתת ירקות עמוסה .

הוראות

1
טורפים את הביצים בקערה גדולה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה חסינת תנור נון-סטיק על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבשר חזיר, פלפלים, בצל, 1/4 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים ומתחילים להשחים, כ-6 דקות; להוסיף לקערה עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים את הפטם מראש. מנגבים את המחבת ומחזירים לאש בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את האש בראון הקפוא בשכבה אחידה. מבשלים, מהדקים את האש בראון לתחתית ולמעלה בצד המחבת בעזרת מרית, עד להזהבה בתחתית, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את תערובת הביצים על האש ברונז.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מעבירים את המחבת לפטם; מבשלים עד להתייצבות חלקית, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את הגבינה והכל מלבד כ-2 כפות בצל ירוק על הביצים. ממשיכים בצלייה עד שהגבינה נמסה והביצים מתייצבות, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
משחררים את קצה החביתה בעזרת מרית קטנה. מחליקים על מגש ומקפלים לשניים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
חותכים לפלחים; למעלה עם בצל ירוק שמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10
צילום של ג'סטין ווקר