קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

חביתה מערבית האש בראון

חביתה מערבית האש בראון
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חביתת האש בראון המערבית יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 813 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש מעדניות עבות, פלפלים, בצל ופלפלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'דר, תרד ופלפל חביתת בייגל סנדוויץ' , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתת ירקות עמוסה .

הוראות

1
טורפים את הביצים בקערה גדולה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה חסינת תנור נון-סטיק על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבשר חזיר, פלפלים, בצל, 1/4 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים ומתחילים להשחים, כ-6 דקות; להוסיף לקערה עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מחממים את הפטם מראש. מנגבים את המחבת ומחזירים לאש בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את האש בראון הקפוא בשכבה אחידה. מבשלים, מהדקים את האש בראון לתחתית ולמעלה בצד המחבת בעזרת מרית, עד להזהבה בתחתית, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את תערובת הביצים על האש ברונז.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מעבירים את המחבת לפטם; מבשלים עד להתייצבות חלקית, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מפזרים את הגבינה והכל מלבד כ-2 כפות בצל ירוק על הביצים. ממשיכים בצלייה עד שהגבינה נמסה והביצים מתייצבות, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
משחררים את קצה החביתה בעזרת מרית קטנה. מחליקים על מגש ומקפלים לשניים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
חותכים לפלחים; למעלה עם בצל ירוק שמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10
צילום של ג'סטין ווקר