חביתה מקסיקנית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין חביתה מקסיקנית בבית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 911 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 1. אם יש לכם בצל, מיץ לימון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וקטוגני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. חביתה מקסיקנית, חביתה מקסיקנית, ו חביתה תפוחי אדמה מקסיקנית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את האבוקדו, השמנת החמוצה, הצ ' ילי, הבצל, מיץ הלימון, המלח אם רוצים, פלפל ורוטב פלפל חריף; מניחים בצד.
ב-10 אינץ'. מחבת טפלון, ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חתיכות טורטיה; מבשלים 2 דקות או עד לריכוך. בינתיים, לטאטא ביצים.
מוסיפים ביצים למחבת (התערובת צריכה להתייצב מיד בקצוות).
כשהביצים מתייצבות, דחפו קצוות מבושלים לכיוון המרכז, ותנו לחלק לא מבושל לזרום מתחת. כשהביצים מתייצבות, כף תערובת אבוקדו על צד אחד ומפזרים גבינה; מקפלים את הצד השני מעל המילוי.
הפוך חביתה על צלחת להגשה. מכסים ומניחים לעמוד 1-1 / 2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לחביתה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. הקנלה בליני עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קנלה בלני]()
קנלה בלני
פרוסקו, אפרסקים לבנים ופטל. המפתח לקוקטייל זה הוא חומר גלם טרי ואיכותי (פרוסקו מעולה, אפרסקים לבנים נדירים שנקטפו כשהם בשלים לחלוטין, פטל שנבחר בקפידה), ללא חומרי טעם מלאכותיים, טכנולוגיה חדישה כדי להבטיח את בקרת הטמפרטורה והיציבות האידיאלית של המוצר, ולשמור על ניחוחות האפרסק העדינים ללא התעסקות כימית, מחקר מתמיד למקסום איכות, אריזה ברמה גבוהה ופחות מ-80 קלוריות למנה. זהו אפריטיף קלאסי, עם ניחוח אפרסק שיכור.