חביתה פניני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו חביתה פניני. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 766 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 2 מנות.35 דולר למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, בצל, לחם מחמצת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו דנבר חביתה פניני, ברי, בזיליקום, בייקון ופאניני כחול ... ומסירת עיתונות של ברוויל פניני!, ו פאי תפוחים פניני מתוך ספר הבישול האולטימטיבי לעיתונות של פניני מאת קתי סטראס (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שתי פרוסות לחם עם חרדל. מעליו גבינת הווארטי ופרושוטו; מניחים בצד.
במחבת טפלון קטנה ממיסים 1 כפית חמאה על אש בינונית-גבוהה. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, הבצל, גבינת הפרמזן, העירית והחלב.
יוצקים למחבת (תערובת צריכה להגדיר מייד בקצוות). כמו ביצים סט, לדחוף מבושל קצוות לכיוון מרכז, ומאפשרות מבושל חלק זרימת מתחת.
הפוך חביתה על צלחת; לחתוך לשניים.
מניחים מעל פרושוטו; למעלה עם הלחם שנותר. מורחים קלות את החמאה שנותרה על צד חיצוני של כריכים.
מבשלים על יצרנית פניני או גריל מקורה במשך 1-2 דקות או עד שהלחם משחים וגבינה נמסה.