חביתות טעון נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. אם יש לך חלב, עגבניות, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו חביתות נעשה נכון ... כמעט, חביתות ריקוטן, ו חביתות צרפתיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 2 כפיות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מקציפים יחד את הביצים, החלב, המלח והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים חצי תערובת למחבת חמה. כאשר הביצה מתחילה להתבשל, הרם קצוות בעזרת מרית כדי לאפשר לביצה לא מבושלת להחליק מתחת. כאשר כמעט מבושל דרך, למעלה 1 חצי עם תוספות הרצוי. מקפלים מעל צד לא חתוך ומבשלים 2 דקות, עד שהביצה מבושלת וגבינה נמסה (אם משתמשים בגבינה).