חביתת בייקון, כרישה ותפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חביתת בייקון, כרישה ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, פלפל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו חביתת בייקון, כרישה ותפוחי אדמה, חביתת בייקון ותפוחי אדמה מטוגנים, ו קותלי חזיר, תפוחי אדמה וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידה גדולה, להקציף ביצים, מים, עירית, אבקת שום, אבקת בצל, רוזמרין, ופלפל שחור; להפריש.
מטגנים בייקון חתוך לקוביות מעל חום בינוני גבוה במחבת 10 אינץ '(25 ס " מ) לא מקל עד פריך.
הסר ומניח על צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. לנגב מחבת ולחזור לחום בינוני.
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים תפוח אדמה מגורר, ערבוב במשך 5 דקות. מערבבים כרישה ובייקון מבושל; לבשל, ערבוב במשך 5 דקות או עד ירקות מתחילים להיות זהב.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת בייקון וכשהביצה מתחילה להגדיר, להשתמש במרית לדחוף בעדינות מנות מבושלות למרכז. הטיית מחבת כדי לאפשר לביצים לא מבושלות לזרום לחללים ריקים. כאשר הביצים כמעט להגדיר, לקפל חביתה במחצית ומבשלים 1 דקה או עד חום זהוב.