קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

חביתת פטריות ופונטינה

חביתת פטריות ופונטינה
חביתת פטריות ופונטנן היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, פטריות כפתורים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, חביתה עם בצל, קישואים, פונטינה, ו פטריות ופונטינה קיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף של החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית, מתבלים בקמצוץ כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות זהובות חום, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיף את השרי ומבשל עד התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
העברה לקערה חסינת חום קטנה ולהניח בצד. לנגב את המחבת עם מגבת נייר; להניח את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לטאטא את הביצים, חלב, ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה עד צהוב חיוור חלמונים והחלבונים משולבים באופן שווה. הגדר 2 צלחות הגשה בצד.ממיסים 1 כף החמאה במחבת השמורה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים חצי מתערובת הביצים (כ -3/4 כוס) למחבת ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים עד שהם יוצרים גושים קטנים, כ -2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים חצי מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מורחים חצי מתערובת הפטרייה במורד השליש האמצעי של תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו, לוודא לקפל אותו על המילוי. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת על אחת מצלחות ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, צד התפר למטה. חזור עם כף הנותרים של חמאה, ביצים, פונטינה, מילוי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים באופן מיידי.