חביתת פטריות ופונטינה
חביתת פטריות ופונטנן היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, פטריות כפתורים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, חביתה עם בצל, קישואים, פונטינה, ו פטריות ופונטינה קיש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף של החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית, מתבלים בקמצוץ כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות זהובות חום, על 4 עד 5 דקות.
מוסיף את השרי ומבשל עד התאדה, על 1 דקה.
העברה לקערה חסינת חום קטנה ולהניח בצד. לנגב את המחבת עם מגבת נייר; להניח את המחבת בצד.
לטאטא את הביצים, חלב, ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה עד צהוב חיוור חלמונים והחלבונים משולבים באופן שווה. הגדר 2 צלחות הגשה בצד.ממיסים 1 כף החמאה במחבת השמורה על אש בינונית עד הקצפה.
מוסיפים חצי מתערובת הביצים (כ -3/4 כוס) למחבת ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים עד שהם יוצרים גושים קטנים, כ -2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת.
מורחים חצי מתערובת הפטרייה במורד השליש האמצעי של תערובת הביצים.
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו, לוודא לקפל אותו על המילוי. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת על אחת מצלחות ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, צד התפר למטה. חזור עם כף הנותרים של חמאה, ביצים, פונטינה, מילוי פטריות.