חביתת צ'ארד ובצל (Trouchia)
חביתת צ'ארד ובצל (Trouchia) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, צ'ארד, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו חביתת צ'ארד ובצל (Trouchia), בראנץ 'ראשון: חביתת צ' ארד ובצל, ו חביתת ריקוטן עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת 10 אינץ', מוסיפים את הבצל, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רך לחלוטין אבל לא צבעוני, על 15 דקות.
מוסיפים את המטלית וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שכל הלחות מתבשלת והנשר רך, כ -15 דקות. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
בינתיים, מועכים את השום במכתש עם כמה צביטות של מלח (או קוצצים אותם דק יחד), ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך הביצים יחד עם עשבי תיבול.
מערבבים את תערובת סלק עם הביצים ומערבבים בגרוייר וחצי מהפרמזן.
מחממים את השמן הנותר במחבת, וכאשר חם, מוסיפים את הביצים. תן מערבבים ולשמור על החום בינוני גבוה במשך כדקה, ולאחר מכן להפוך אותו נמוך. מבשלים עד הביצים להגדיר אבל עדיין קצת לח על גבי, 10 עד 15 דקות.
מוסיף את פרמזן הנותרים צלייה 4 עד 6 סנטימטרים מהחום, עד השחמה.
מגישים trouchia במחבת או להחליק אותו על צלחת הגשה לחתוך אותו לתוך טריזים. החלק העליון המוקרם והתחתון המוזהב נוחים באותה מידה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA