קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

חג דובדבן גבינה דנית

חג דובדבן גבינה דנית
חג דובדבן גבינה דנית יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו גבינת דובדבן דנית, גבינת שמנת דובדבן צמה דנית, ו גבינת שמנת דובדבן קלה דנית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים. בקערה שלבו את החמאה, השמנת החמוצה, הביצים, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים תערובת שמרים וקמח; מקציפים לתערובת אחידה (לא ללוש).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומקררים למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
למילוי בקערה מקציפים גבינת שמנת, סוכר, חלמון ביצה ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחולק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מרדדים כל מנה ל -16 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מורחים מילוי במרכז כל מלבן. בכל צד ארוך חותכים 1-1 / 2 אינץ'.- רחב רצועות על 3 ב. למרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קמצוץ מסתיים לאטום. עקום קצה אחד, ויצר מקל ממתקים. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מוציאים בזהירות מהמחבתות למתלים לצינון.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מפזרים סוכר של ממתקים. מערבבים ריבה, ואז כף מעל העלים ויוצרים פסי קני ממתקים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
ריבהריבה