חג דובדבן גבינה דנית
חג דובדבן גבינה דנית יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו גבינת דובדבן דנית, גבינת שמנת דובדבן צמה דנית, ו גבינת שמנת דובדבן קלה דנית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים. בקערה שלבו את החמאה, השמנת החמוצה, הביצים, הסוכר והמלח.
מוסיפים תערובת שמרים וקמח; מקציפים לתערובת אחידה (לא ללוש).
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומקררים למשך הלילה.
למילוי בקערה מקציפים גבינת שמנת, סוכר, חלמון ביצה ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחולק לשניים.
מרדדים כל מנה ל -16 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן על תבנית אפייה משומנת.
מורחים מילוי במרכז כל מלבן. בכל צד ארוך חותכים 1-1 / 2 אינץ'.- רחב רצועות על 3 ב. למרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קמצוץ מסתיים לאטום. עקום קצה אחד, ויצר מקל ממתקים. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מוציאים בזהירות מהמחבתות למתלים לצינון.
מפזרים סוכר של ממתקים. מערבבים ריבה, ואז כף מעל העלים ויוצרים פסי קני ממתקים. מקררים שאריות.