קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

חג המולד סטלן

חג המולד סטלן
אם יש לכם מיץ תפוזים, ברנדי, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שלב 75 אונקיות (כ 3 1/2 כוסות) קמח, מלח, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים מיץ תפוזים וברנדי; מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
מוסיפים דובדבנים, צימוקים, משמשים; לתת לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
מערבבים חלב חם, סוכר מגורען, ושמרים; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים חמאה 2 ביצים לתוך תערובת שמרים. מערבבים בתערובת מיץ, 1/2 citron כוס, שקדים, וקליפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
( 23)( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
CitronCitron
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וגמיש, הוספת 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
7
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
1 שעה או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים; מגלגלים כל אחד לאליפסה 11 x 8 אינץ'. מקפלים 1 קצה קצר לכיוון המרכז; מקפלים קצה קצר אחר לכיוון המרכז עד שהוא חופף הקצה הראשון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. מכסים ולתת עלייה 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
שלב 1 חלב כף 1 ביצה. לחשוף את הבצק; מברשת בעדינות עם תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
12
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
שלב 1 חלב כף אבקת סוכר, ערבוב עד חלקה; רסס מעל כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים2(חוֹרֶף)2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון6(חוֹרֶף)חמאה, נמסהחמאה, נמסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאתרוג מסוכר לקוביותאתרוג מסוכר לקוביות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמשים מיובשים קצוציםמשמשים מיובשים קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים1חבילהקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים1גדול(קיבלר)(קיבלר)2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות8876 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק16.9 אונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק16.9 אונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת2(חוֹרֶף)2% מופחת-חלב שומן, מחולק2% מופחת-חלב שומן, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחם 2% מופחת שומן חלב (100° עד 110°)חם 2% מופחת שומן חלב (100° עד 110°)1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)