חג פונץ ' פירות חם
גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, מיץ תפוזים, מיץ אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרח חג אגרוף, חג אגרוף, ו חג אגרוף.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הכנס ציפורן לקליפות של רבעים כתומים.
מוסיפים מיץ אננס, מיץ תפוזים, וממתיק לתערובת מיץ תפוחים; מערבבים היטב.
הוסף מטבעות כתומים. מבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מחוממת היטב. (לא להרתיח.)
הסר ולהשליך כתום רבעים מקל קינמון.
מגישים חמים. אם תרצה, מקשטים עם פרוסות תפוז או מקלות קינמון.