קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות23
ציון בריאות8
מגזין

חג פונץ ' פירות חם

חג פונץ ' פירות חם
גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, מיץ תפוזים, מיץ אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרח חג אגרוף, חג אגרוף, ו חג אגרוף.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
הכנס ציפורן לקליפות של רבעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
כתוםכתום
3
מוסיפים מיץ אננס, מיץ תפוזים, וממתיק לתערובת מיץ תפוחים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
ממתיקממתיק
4
הוסף מטבעות כתומים. מבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מחוממת היטב. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
5
הסר ולהשליך כתום רבעים מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
כתוםכתום
6
מגישים חמים. אם תרצה, מקשטים עם פרוסות תפוז או מקלות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
פרוסות תפוזפרוסות תפוז