קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

חג שלום דולי ברים

חג שלום דולי ברים
אם יש לכם ג'ינג'ר גבישי, שבבי שוקולד, פירורי עוגיות הצמד זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שלום דולי ברים, שלום דולי ברים, ו שלום דולי ברים.

הוראות

1
הזז מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים חמאה מומסת לתבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. לסובב סביב כדי לחלק באופן שווה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
הוסף פירורי הצמד ג ' ינג ' ר ולזרוק עד פירורים מצופים היטב. להפיץ פירורים ולחץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים חלב מרוכז ממותק על קרום הצמד זנגביל להתפשט בעדינות עם מרית כדי להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד, קוקוס, ג ' ינג ' ר גבישי, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
אופים עד קרום וקצוות להתחיל חום, 15 עד 20 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת. לאחסן שאריות במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף