קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

חג שלום דולי ברים

חג שלום דולי ברים
אם יש לכם ג'ינג'ר גבישי, שבבי שוקולד, פירורי עוגיות הצמד זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שלום דולי ברים, שלום דולי ברים, ו שלום דולי ברים.

הוראות

1
הזז מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים חמאה מומסת לתבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. לסובב סביב כדי לחלק באופן שווה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
הוסף פירורי הצמד ג ' ינג ' ר ולזרוק עד פירורים מצופים היטב. להפיץ פירורים ולחץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
יוצקים חלב מרוכז ממותק על קרום הצמד זנגביל להתפשט בעדינות עם מרית כדי להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד, קוקוס, ג ' ינג ' ר גבישי, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
אופים עד קרום וקצוות להתחיל חום, 15 עד 20 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת. לאחסן שאריות במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה