קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

חווה יום ראשון מרק

חווה יום ראשון מרק
מרק יום ראשון החווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגוז מוסקט, מים, קמח לא סופג בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו יום ראשון חווה עוף, מרק חווה, ו מרק עוף חווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קמח תל על משטח עבודה (עץ רצוי) ולעשות באר גדולה במרכז עם קצות האצבעות. מערבבים יחד ביצה ומים חמים בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים היטב להכות בעדינות עם מזלג, בהדרגה לשלב גרוטאות רדודות מתוך קיר הקמח תוך תמיכה מחוץ לקיר עם היד השנייה שלך. המשך להכות בהדרגה בקמח באותו אופן, מעבר מגרדת מאפה לשלב חתיכות אחרונות של קמח לתוך הבצק. (הבצק ייראה מחוספס ומבולגן.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ללוש בצק, להוסיף קצת קמח אם הבצק הופך דביק מדי, עד satiny וגמיש, על 10 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מחלקים בצק ל 4 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
חותכים בצק מלא לחתיכות לא סדירות קטנות (על 1/2 עד 3/4 אינץ') עם גלגל מאפה. קמצוץ קצוות של חתיכות כדי לסגור מחדש, לארגן שכבה 1 על מתלה גדול, ולכסות עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
עבודה עם כדור 1 של בצק בכל פעם, הליך חוזר עם הבצק שנותר. שמור נשאר כוס גבינה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
להביא מרק לרתיחה בסיר 4-5 ליטר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פסטה מלאה ומבשלים, מכוסים חלקית, עד למכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
3
מגישים מרק עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1
* פסטה ממולאת יכולה להתבצע 8 שעות קדימה ומקוררת, מכוסה באופן רופף, לאחר 2 שעות. מבשלים מרק עד מכרז, על 5 עד 7 דקות.* פסטה מלאה ניתן לשים במקפיא על גיליונות אפייה עד קפוא, ולאחר מכן הועבר שקית מקפיא איטום קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מוסיפים פסטה קפואה למרק ומבשלים עד למכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה