חווה צלוי הודו עם רוטב רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי חווה עם רוטב רוזמרין. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, קורנפלור, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין, הודו צלוי עם סיידר ורוטב רוזמרין, ו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר.
הוראות
הסר צוואר, לב, קורקב, וכבד מטורקיה. צוואר מילואים, לב, וgizzard למניות טורקיה תוצרת בית; להשליך כבד. יש לשטוף את טורקיה ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מערבבים בצל, סלרי, 1 כף רוזמרין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תמלא את חלל הגוף בתערובת בצל. לקשור קצוות של רגליים עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת ציפור.
מניחים מדף קלייה מצופה בתרסיס בישול במחבת צלייה.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על המדף.
מברשת עם חמאה; מפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
יוצקים 1 כוס תוצרת בית טורקיה המניה בתחתית המחבת. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם. מכסים את השד טורקיה בחוזקה עם נייר כסף.
אופים ב 325 במשך 2 שעות, צוף עם 1/3 כוס תוצרת בית טורקיה מלאי כל 30 דקות (1 1/3 כוסות בסך הכל).
הסר רדיד; אופים 1 שעות נוספות 1/2 או עד רשם מדחום 180, צליעה עם 1/3 גביע תוצרת בית טורקיה מלאי כל 30 דקות (2/3 כוס בסך הכל).
הסר טורקיה מהתנור; תן לעמוד 30 דקות. להיפטר מהעור.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). תאטום את התיק, ותחתוך את הפינה התחתונה 1 של התיק.
ניקוז מחבת טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע לפתיחה. שמור 2 כפות שומן, ולהשליך שומן שנותר.
שלב את טפטוף המחבת עם 2 כוסות תוצרת בית טורקיה מלאי.
חום 2 כפות שמורות שומן בתחתית מחבת צלייה מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים את תערובת טפטוף המחבת.
לשלב מים קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת קורנפלור למחבת, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף 1 כף רוזמרין. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד רוטב מתעבה. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.