חומוס אדממה עם צ'יפס תוצרת בית
חומוס אדאמה עם צ'יפס תוצרת בית עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 135 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך פרמזן, טחינה, רוטב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו חומוס פסטו עם פיתות תוצרת בית, חומוס ביתי מועדף עם שבבי פיתה מתובלים, ו חומוס סלק צלוי עם פיתות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים edamame עד מכרז, על 5 דקות.
ניקוז, שימור 1/2 כוס נוזל, ולשטוף מתחת למים קרים.
במעבד מזון, פירה edamame עם טחינה, מיץ לימון, שום, כמון, נוזל בישול שמור, 1 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל ושמן זית. דופק בפטרוזיליה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל-400F, מפצלים כל פיתה לחצי.
מברשת עם רוטב; מפזרים פרמזן ומלח.
חותכים כל פיתה חצי לתוך 8 טריזים.
מניחים על תבנית אפייה ungreased ואופים עד פריך וזהב, על 10 דקות. צפה בזהירות לקראת סוף זמן האפייה כך שבבי פיתה לא לשרוף.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה תיל.
מגישים חומוס עם פיתות צ ' יפס crudits, אם תרצה.