חומוס בטטה
חומוס בטטה עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו -150 היו אומרים שהוא הגיע למקום. צאו לחנות ואספו שעועית גרבנזו, פלפל גרוס, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של מידל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. נסו חומוס בטטה, חומוס בטטה, ו חומוס בטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
תוקעים חורים על כל הבטטות בעזרת מזלג.
צולים בטטות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-45 דקות; תן להתקרר.
חותכים בטטות לשניים לאורך.
שלב שעועית גרבנזו ושמן זית בבלנדר ודופק מספר פעמים למחית. סקופ בשר מתוך קליפות בטטה ולהוסיף לבלנדר; הדופק לשלב.
מוסיפים לתערובת טחינה, מיץ לימון, גרידת לימון, כמון, כוסברה, פלפל לבן ומלח ים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים נוזל שעועית גרבנזו שמור לפי הצורך להכנת חומוס חלק וקרמי.