קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

חומוס ביין מהיר עם ברי יוקון זהב פירה

חומוס ביין מהיר עם ברי יוקון זהב פירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חומוס מהיר ביין עם ברי יוקון זהב פירה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 90 גרם של שומן, וסך הכל 1356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, יין, תפוחי אדמה מוזהבים של יוקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פירה זהב יוקון, פירה יוקון זהב תפוחי אדמה מתכון, ו פירה שמנת פירה יוקון זהב תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מוסיפים את העוף, מכסים ביין ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
רבע מתפוחי האדמה, משאיר את העור על.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מניחים בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, לנקז ולמקם בקערה בינונית. מועכים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בסיר קטן, לשלב תפוח וקרם ולהפחית מעל חום בינוני 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
טפטוף שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני, מוסיפים את הבייקון ופריך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר לצלחת.
7
בעוד צ ' יפס בייקון, להסיר את העוף למשטח עבודה, הזמנת היין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ ' יפסצ ' יפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
חותכים עוף לחתיכות גדולות בגודל ביס, מתבלים במלח ופלפל, מחפרים בקמח ואז חומים בטפטופי בייקון. בעוד עוף בראונס לקצוץ ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
הסר את העוף לצלחת, ולאחר מכן להוסיף 2 כפות שמן זית למחבת, מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל ומוסיפים עלה דפנה ותימין. מכסים מחבת להזיע ירקות 5 דקות ולאחר מכן להסיר את המכסה, מערבבים ב 2 כפות קמח, לבשל 1 דקה ואז מערבבים ביין, מוסיפים עוף בחזרה למחבת ומבשלים יחד כדי להתעבות והעוף מבושל דרך, כמה דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
למעבד מזון, להוסיף את תפוח קרם וברי, לעבד עד חלקה מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
11
מערבבים תערובת תפוחים-ברי עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
12
מגישים עוף עם יין על פירה ברי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)