המתכון חומוס ונקניק Minestrone יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 319 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, טימין, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חומוס Minestrone, חומוס & כרובית Minestrone, ו Minestrone נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
2
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים סיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף נקניק; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
מוסיפים בצל והבא 6 מרכיבים (דרך שום); לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים חומוס, עגבניות ומניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים פסטה, מלח ופלפל שחור; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.