חומוס מטוגן פולנטה (Panelle)
חומוס מטוגן פולנטה (Panelle) עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח חומוס, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חומוס מטוגן פולנטה (panelle), גרבנזו מטוגן פולנטה-פאנל, ו פאנל (כיסוני חומוס ).
הוראות
יוצקים 4 כוסות מים, מלח, ושמן זית לסיר, בהדרגה לטאטא בקמח החומוס עד חלקה. הגדר מעל חום בינוני, ולהקציף כל הזמן כמו הבלילה מתחמם לאט. זה יהיה להתעבות ובסופו של דבר קיטור אבל לא צריך לרתוח. מבשלים וממשיכים להקציף, מגרדים את התחתית ואת הצדדים של המחבת לעתים קרובות, עד התערובת היא נוקשה למדי ומתחיל למשוך מן הצדדים כפי שאתה מערבב אותו, 15 עד 20 דקות.
להפוך את הבלילה למחבת משומנת, ולהפיץ אותו במהירות עם המרית, לפני שהוא מתקרר וקבועים, כך שהוא ממלא את המחבת בשכבה אפילו. להרטיב את המרית עם מים, להחליק את החלק העליון של הבלילה.
בואו להתקרר במשך שעה או יותר, עד המשרד לחלוטין.
חותכים חתיכות עם סכין חדה, בכל גודל או צורה שאתה אוהב ובכמות שאתה צריך. אני חותך 1 1 1/2 ריבועים אינץ ' למתאבנים וכריכים בסגנון סיציליאני; 2-by-3-ברים אינץ— - לפחות שני לאדם-ללוות מנה עיקרית. הרם את חתיכות לחתוך מהמחבת עם מרית (לאטום את השארית עם לעטוף פלסטיק לקרר לשמירה ארוכה יותר).
כדי לטגן את הפנל, יוצקים מספיק שמן זית כתית נוספת למחבת הכבדה כדי לכסות את הקרקעית עם 1/8 אינץ ' של שמן, ולהגדיר על חום בינוני. כאשר השמן חם, שכב על פאנל, משאיר שפע של מקום ביניהם. מטגנים על 3 דקות, עד החלק התחתון הוא פריך וזהב, ולאחר מכן להפוך אותם על חום בצד השני, על 2 דקות יותר. הגדר את פאנל על מגבות נייר לניקוז וקריר לרגע, אבל לשרת בזמן שהם עדיין חמים (אם כי הם טעימים בטמפרטורת החדר מדי!).
הודפס שוב באישור מאיטליה של לידיה.