חומוס מתובל ומטגנים תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-170 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא כוסברה, תרד תינוק, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. נסו חומוס וטופו מערבבים ומטגנים, לימון חומוס מוקפץ ומטגנים, ו חומוס כתום וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים עד רק רך. בזמן שהם מבשלים, לרכך את הבצלים ואת השום בשמן במחבת במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את כל התבלינים, ואז מטגנים במשך 1 דקות יותר. מערבבים את החומוס ואת עגבניות טהור עם 400ml מים, ולאחר מכן להפוך את החום ואת הבועה במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, לנקז ולהוסיף למחבת. מבשלים כמה דקות עד שהרוטב סמיך, מערבבים בתרד, ואז מתבלים. כאשר התרד נבול, לפזר עם כוסברה ומגישים עם chapatis, יוגורט chutney בצד.