חומוס פריך
חומוס פריך הוא טבעוני מנה עיקרית. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. אם יש לך חומוס סחוט, מלח, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חומוס פרמזן פריך, חומוס מתובל פריך, ו קריספי פימנטון חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים את השמן ל -35
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר. בקערה בינונית, לזרוק את החומוס עם כוסברה וכמון.
מוסיפים את הקמח וזורקים עד החומוס מצופים; מעבירים למסננת ומקישים את הקמח העודף.
מוסיפים שליש חומוס בכל פעם שמן חם ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד שהם השחמה ופריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החומוס אל מגבות נייר כדי לנקז ומפזרים בנדיבות עם מלח.
תן שמן צמחי לחזור 350 בין קבוצות.
תן לחומוס להתקרר, ואז תעביר אותם לקערה ותגיש.