חורי סופגניות עם ציפוי שוקולד כפול
לכו לחנות ותביאו מלח, שמן צמחי, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: חורי סופגניית שוקולד מזוגגים תוצרת בית, חורי סופגנייה מזוגגים תוצרת בית קלים, ו חורי סופגניית שמנת חמוצה מזוגגת מייפל.
הוראות
לנפות קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה; להפריש. בקערה בינונית, להקציף ביצים, יוגורט וחמאה. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח יחד עם שוקולד קצוץ עד משולב לחלוטין. צ ' יל במקרר עד המשרד, על 1 שעה.
על משטח עבודה משוריין, לגלגל את הבצק ל 1/2 אינץ ' עבה. חותמת חורי סופגנייה עם מקורנת היטב 1 1/4 אינץ ' חותך עגול ומניח על צלחת מקורנת קלות או מחבת. תגלגל מחדש שאריות לפי הצורך. מקררים חתיכות בצק תוך חימום שמן.
בסיר גדול 6 עד 8 ליטר חובה כבדה, שמן חום מעל חום בינוני עד 375 ° F.
הסר חתיכות בצק מהמקרר באמצעות כף מחוררת, בזהירות טיפה 1/2 של חורי הסופגנייה לתוך שמן.
מטגנים סופגניות במשך כ 2 דקות, בעדינות ערבוב ומהפך סופגניות כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה והתאמת חום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה ב 191°. באמצעות כפית מחוררת, להסיר סופגניות במקום על צלחת מרופדת מגבת נייר. חזור עם אצווה שנייה.
תן לסופגניות להתקרר. הכן בחירה של זיגוג על ידי זיגוג יחד מרכיבים זיגוג. טובלים דונאטס ומניחים על מתלה תיל שהוקם מעל תבנית אפייה. אם תרצה, רול קוקוס על 10 דקות לאחר טבילה זיגוג.
בואו זיגוג יבש לחלוטין, כ -30 דקות.