על משטח עבודה משוריין, לגלגל את הבצק ל 1/2 אינץ ' עבה. חותמת חורי סופגנייה עם מקורנת היטב 1 1/4 אינץ ' חותך עגול ומניח על צלחת מקורנת קלות או מחבת. תגלגל מחדש שאריות לפי הצורך. מקררים חתיכות בצק תוך חימום שמן.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בסיר גדול 6 עד 8 ליטר חובה כבדה, שמן חום מעל חום בינוני עד 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
הסר חתיכות בצק מהמקרר באמצעות כף מחוררת, בזהירות טיפה 1/2 של חורי הסופגנייה לתוך שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מטגנים סופגניות במשך כ 2 דקות, בעדינות ערבוב ומהפך סופגניות כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה והתאמת חום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה ב 191°. באמצעות כפית מחוררת, להסיר סופגניות במקום על צלחת מרופדת מגבת נייר. חזור עם אצווה שנייה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
תן לסופגניות להתקרר. הכן בחירה של זיגוג על ידי זיגוג יחד מרכיבים זיגוג. טובלים דונאטס ומניחים על מתלה תיל שהוקם מעל תבנית אפייה. אם תרצה, רול קוקוס על 10 דקות לאחר טבילה זיגוג.