חזה בקר חג עם בצל עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 166 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן זית, שום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה בקר חג, זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, ו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל עם טימין, אורגנו ופפריקה. תמרח את התבלינים על החזה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים חמים ולהניח בצד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר את הפטריות מן הנוזל השריית; לשטוף ולקצוץ אותם בגסות. שמור את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב, על 8 דקות לכל צד.
7
להעביר את חזה הבקר מגש ויוצקים כל עודף שומן מן התבשיל.
8
מוסיפים את ורמוט ועוף, ואז יוצקים את הנוזלים השריית פטריות שמורות, עוצרים לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית. לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של התבשיל ומערבבים את העגבניות, פורצ ' יני ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ורמוט
9
להחזיר את חזה הבקר לתבשיל, צד שמן למעלה. מפזרים את הבצל והשום על הבשר ואל תוך הנוזל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים בתנור במשך 1 שעה. לחשוף ולבשל במשך 30 דקות. כפית את הבצל על גבי חזה הבקר ומבשלים כ -30 דקות יותר כדי לחמם את הבצל. לדחוף חלק הבצלים בחזרה לתוך הנוזל, לכסות צמות במשך כ 2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מבשלים את הרוטב במשך כמה דקות, עד שהוא בטעם עמוק, ואז מתבלים במלח ופלפל. השליכו את עלי המפרץ. לגלף את חזה הבקר על פני התבואה לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ולסדר על מגש גדול, מחומם. כפית את הרוטב והבצל על הבשר ומגישים.