חזה בקר מטוגן ברוטב חלפיניו חריף
חזה בקר מטוגן עם רוטב חלפיניו חריף נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו 1/4 כוסות רוטב איטלקי, גזרים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו יין אדום חזה בקר מטוגן W. רוטב חזרת (שרה מולטון, יין אדום חזה בקר מטוגן ברוטב חזרת ודיסקי הטיסה של דודה ריפקה, ו עוטפת חסה עם רוטב חלפיניו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר; מבשלים 5 דקות. או עד להשחמה שווה, מפנה מדי פעם.
העברה למחבת צלייה או צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
מוסיפים מים; מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים 2-1/2 עד 3 שעות או עד הבשר נעשה (160f).
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
בינתיים, להעביר ירקות לבלנדר; להתמזג עד חלקה.
להוסיף 1 כוס בשר מטפטף מתחתית המחבת; להתמזג היטב.
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם רוטב ירקות ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. לוק סירה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![לוק סירה]()
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.