קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

חזה בקר עם פטריות ובצל פנינה

חזה בקר עם פטריות ובצל פנינה
חזה בקר עם פטריות ובצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 541 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. 35 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו בצל פנינה, פטריות פורטובלו, טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה נהדר. נסו בקר מבושל ביין אדום עם בצל פנינה ופטריות, קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה, ו שעועית ירוקה לבבית עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הניחו יריעת נייר אלומיניום כבד בתבנית צלייה רדודה עם נייר כסף המשתרע על 6 אינץ ' מעבר לתבנית משני הצדדים. ריסוס בתרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מניחים את הצד השומן של החזה כלפי מטה באמצע נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
שלב תערובת מרק בצל יבש עם ג ' לי ורוטב קוקטייל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
רוטב קוקטיילרוטב קוקטייל
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים חצי מהתערובת על החזה; הופכים את הצד השומן של החזה כלפי מעלה מכסים בתערובת הבצל שנותרה. הביאו את שני צידי נייר הכסף לאמצע וקפלו את נייר הכסף כלפי מטה על עצמו מספר פעמים. חזור על הפעולה עם שני הצדדים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים במשך 3 שעות או עד מזלג-מכרז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור. (ניתן לקרר את החזה ולהחזיק במקרר למשך הלילה בשלב זה.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית ממיסים 2 כפות חמאה; מטגנים בצל ופטריות במשך 5-8 דקות או עד להזהבה בהירה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר את החזה מהתבנית; יוצקים מיצים שמדליקים את השומן מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר שכבת שומן מן החזה. פורסים בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחזירים בשר לצלייה. מעל את הבשר בתערובת הפטריות, מיצי הבשר והטרגון. מכסים בנייר כסף. מחזירים לתנור לחום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
טרגוןטרגון
דגניםדגנים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. פיטר להמן הברוסאן שיראז עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
פיטר להמן הברוסאן שיראז
פיטר להמן הברוסאן שיראז
נוצר על ידי הדור הבא של יינני פיטר להמן, הברוסאן מציג את הפירות המעולים שמקורם באזורי המשנה האגדיים הרבים ברחבי עמק בארוסה.הייננים זיהו פרשנויות שונות של זן קלאסי זה כדי להתמזג יחד בצורה חלקה, ומספק יין מורכב ושכבות עם עוצמת פירות וגמישות. ניחוחות דובדבנים מורמים וניחוחות פרי כהים משתלבים בצורה חלקה עם נימות שוקולד מתוק ומוקה. יין אינטנסיבי, נדיב ומלא גוף עם טאנינים משובחים וגימור רך וגמיש.יין עשיר ונועז זה משלים באופן מושלם את טעמי בשר הברביקיו הקלוי לאט, כמו סטייק וואגיו.