חזה בקר קינג
חזה בקר קינג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלה דפנה, סוכר, מניית בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו חזה בקר מטוגן בתנור, חזה בקר צלוי בתנור טקסס, ו חזה בקר צלוי בתנור טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים אבקת צ ' ילי, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל שחור, סוכר, חרדל, עלה דפנה יחד בקערה קטנה; עונה בריסקט עם תערובת תבלינים. מסדרים בשר במחבת צלייה או בתנור הולנדי. לא לכסות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. מלא פאן עם מלאי בשר מספיק כדי לכסות על ידי 1/2 אינץ'. מכסה מחבת עם מכסה או רדיד אלומיניום ולהפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
המשך לאפות עד הבשר הוא מאוד רך, כ 3 שעות יותר. פרוס בשר בקר דק, על פני התבואה ומגישים עם מיצים מהמחבת.